Nieuws

***Happy Newyear***

7 januari 2015 | DCM Youth Cycling Team

We wensen al onze renners – begeleiding – supporters – sympathisanten een geweldig nieuw jaar toe, gevuld met een goede gezondheid en mooie successen.

 

Junioren demonstreren in Zemst

20 juli 2014 | DCM Youth Cycling Team

Knappe prestatie van Robin Jacobs en Ferre Peeters te Zemst, met als resultaat een 5e overwinning voor Robin.

Mooi gedaan jongens, proficiat !

Training ploegentijdrit circuit Zolder

16 juli 2014 | DCM Youth Cycling Team

Het goede resultaat van de ploegentijdrit afgelopen weekend bij de nieuwelingen kwam niet uit de lucht vallen. Het was een beloning voor het harde voorbereidende werk dat ze hiervoorafgaand leverden. In hondsweer wisten ze hun tijdrit toch nog goed voor te bereiden op het circuit van Zolder.

Junior – Robin Jacobs

16 juli 2014 | DCM Youth Cycling Team

Nadat Robin eerder, ondanks een verzwakt team na opgave van teamgenoten Ferre Peeters en Dries Stappers, de laatste etappe van de 4-daagse van Kontich al op zijn naam schreef, lukte het hem ook om in Duffel de overwinning naar zich toe te halen.

Tour du Valromey

14 juli 2014 | DCM Youth Cycling Team

De junioren zijn momenteel bezig aan een zware rittenkoers te Frankrijk, Tour Du Valromey, a.k.a. de kleine ronde van Frankrijk voor Junioren.

Momenteel hebben ze reeds 3 zware ritten achter de kiezen, wat hun de 4de plaats als ploeg (van de 20) heeft opgeleverd! Jacob Relaes heeft met een 5de plaats in het algemeen inidividueel klassement uitzicht op het podium. Ga er voor Jacob!