News

Te Gek?! organiseert een eigen Ronde van Frankrijk

15 juli 2014

Terwijl de renners in de Ronde van Frankrijk een rustdag hebben, is vanmorgen in Brussel de vierde “Te Gek”-Tour de France gestart. “Te gek?!” is een initiatief van het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Annendael in Diest. Dat zet zich al jaren in om het taboe rond psychische problemen te doorbreken. Met hun eigen Ronde van Frankrijk willen de hulpverleners deze keer de aandacht vragen voor de preventie van zelfdoding.

DCM steunt Te Gek!?

9 juli 2013

De vzw Te Gek!? focust zich dit jaar op mensen met jongdementie, om zo een onbekende aandoening meer aandacht te geven. Samen met een resem Bekende Vlamingen zijn vier jongdementerenden met hun partners maandagochtend in Brussel vertrokken op een eigen Tour de France. We wensen hen veel plezier en succes toe!

Te Gek!? Tour 2013 voorgesteld

27 juni 2013

In het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael in Diest is vanmiddag de Te Gek!? Tour 2013 voorgesteld. Da’s een meerdaagse fietstocht in Frankrijk, voor psychiatrische patiënten en hun begeleiders. De derde editie van de Te Gek!? Tour staat in het teken van dementie bij jonge personen.

Geen stempel Op mensen