Nieuws

Anderlecht lijdt eerste puntenverlies in Het Kuipje

17 augustus 2014

Felbevochten partij daar in Het Kuipje waar het nooit vanzelfsprekend is om er zomaar te gaan winnen. Dat wist Peter Maes al en weet zijn concullega Besnik Hasi nu ook. Westerlo wachtte in de eerste helft geduldig zijn kans af en voetbalde zich vanuit de organisatie naar een dubbele voorsprong.

KV Mechelen dolt met arm Genk

27 juli 2014

KV Mechelen veegde zondagmiddag de mat aan met de Limburgers. De Maneblussers brachten mooi en verzorgd voetbal en boekten een openen de competitie met een oververdiende 3-1 zege. Genk blijft in hetzelfde bedje ziek en Ferrera lijkt niet de geschikte dokter.

Debutant Vico bezorgt KV Oostende punt bij Mechelen

15 februari 2014

KV Mechelen en KV Oostende hebben de buit verdeeld: 1-1. Trajkovski scoorde de openingstreffer met een knappe vrije trap, maar in het slot maakte debutant Fede Vico uit het niets gelijk. Zijn voorzet belandde pardoes over Biebauw in doel.

Essevee spoelt Europese kater door tegen Lierse

16 december 2013

Zulte Waregem is zijn nederlaag in Europa helemaal vergeten. Al vroeg in de wedstrijd legden de mannen van coach Dury de wedstrijd in een definitieve plooi. Al na 16 minuten stond het 2-0 en in de tweede helft mocht Cacérès met zijn tweede van de avond de wedstrijd helemaal beslissen. Ondertussen miste Losada een strafschop voor Lierse.

KVM en Zulte Waregem in evenwicht na knotsgekke 2de helft

2 november 2013

KV Mechelen en Zulte Waregem hebben na een matige eerste en een knotsgekke tweede helft de punten gedeeld (2-2). De wedstrijd werd pas interessant op het einde van de eerste helft, toen Sven Kums een wenkende kans op Pacovski trapte. Na de pauze kregen de supporters een aangenaam schouwspel te zien, met twee ploegen die vol voor de winst gingen. Van Damme opende de score, maar aan de overzijde maakte Malanda de Mechelse voorsprong meteen ongedaan. De bezoekers leken na een goal van opnieuw Malanda op weg naar de volle buit, tot invaller Duplus een domme fout maakte in de zestien. Seth De Witte toonde geen clementie.

Video's

zulte-waregem-lierse-26012013
KV Mechelen – Club Brugge 11/08/2012
Lokeren - Bergen 04/08/2012

Onze ploegen