Nieuws

Helen Langehanenberg en Damon Hill NRW winnen Nürnberger WDM Grand Prix door DCM Meststoffen

27 december 2013

Duitse Helen Langehanenberg en Damon Hill NRW ( Westf. Donnerhall ) won vandaag de Nürnberger WDM Grand Prix gepresenteerd door DCM Meststoffen voor een enthousiaste menigte. Damon Hill is een expressief paard en voerde een energiek en vloeiend proef met een mooie uitgestrekte draf, piaffe en passage. Ze maakte alleen in de vliegende veranderingen en tijdens de laatste stop een fout. Drie van de vijf juryleden plaatsten de combinatie als eerste . “We moesten een beetje langer werken tijdens de warming-up, het was een beetje winderig. De laatste regel was mijn fout, maar ik had echt een goed gevoel in de passage en de half – passes.” zei Helen achteraf.

World Dressage Masters – Grand Prix DCM

27 december 2012

Helen Langehanenberg en Damon Hill NRW waren de onovertroffen winnaars van de Grand Prix van de dag, tijdens de CDI Mechelen in België op 27 december 2012. De winnende combinatie bereikte een score van 82,468% en versloegen Adelinde Cornelissen met Parzival en het Nederlands Olympisch individueel lid Patrick van der Meer met Uzzo.

Grote Prijs Carlsberg 2011

30 december 2011

De Grote Prijs Carlsberg zorgde weer voor een aantal zeer mooie ritten. De korte draaien en zeer snelle tempo’s tijdens de barrage zorgden dan weer voor spanning.

International Dressage Competition – Grand Prix DCM Meststoffen 2011

27 december 2011

Met haar terugkeer in de ring na het winnen van twee keer goud op de 2011 European Dressage Championships, veroverd Adelinde Cornelissen de overwinning in de Grand Prix op de 2011 CDI-W Mechelen in België op dinsdag middag 27 december 2011.

Video's

World Dressage Masters - Grand Prix DCM