De 7de DCM-Fietsmarathon!

4 mei 2012

Willy Op de Beeck & echtgenote Lizette Rombouts fietsen van Sint-Katelijne-Waver/Mechelen liefst 3600km in 28 dagen naar De Noordkaap, het uiterste noorden van Europa in Noorwegen.

Niemand minder dan IOC President Dr. Jacques Rogge neemt in het jaar van de Olympische Spelen het Peterschap mee op zich. De winnaar van de Ronde van Vlaanderen 2011 Nick Nuyens doet dit al vele jaren.

De bekende VRT omroepster, actrice en zangeres Andrea Croonenberghs neemt met ondermeer Kim Gevaert het Meterschap op zich. Maar Andrea zal naast het presenteren van ondermeer de persvoorstelling ook een groot stuk van de 1ste rit meefietsen.

Een TV reportageteam volgt ons in het wiel. 3600km door het Belgische limburg, het noorden van Duitsland, het land van Vikings en Noormannen, door Lapland, door duizenden bossen en langs ontelbare meren. Door de ongerepte natuur van Zweden over de Noordpoolcirkel, verder door Finland en Noorwegen. Langs Noorse fjorden en 212 meter onder de zeespiegel door de Noordkaaptunnel naar de Barentszee. Bezoek en ontvangst in de Zweedse hoofdstad Stockholm, het moeten onvergetelijke beelden opleveren.

Steun onze goede doelen. Storten kan op rekeningnr. 083-3819143-62

Onze Sponsors