Nieuws

8ste DCM-Fietsmarathon van Willy & Lizette maakt zes ‘Goede Doelen’ gelukkig

2 april 2014

Alle goede doelen (vzw Willekom – vzw Rozemarijn – Het Huis – Mentalympia – De Sprankel en SOS-Kinderdorpen) waren vorige week van de partij om in eerste instantie beelden van 8ste DCM-fietsmarathon van Sint-Katelijne-Waver naar Sint-Petersburg te bewonderen maar de uitreiking van de grote cheque was toch het hoogtepunt Meter Andrea Croonenberghs sprak het allemaal mooi aan elkaar en zowel Kim Gevaert als Kris & Yves waren tevreden met het mooie resultaat.

DCM-fietsmarathon geeft cheque af van 27.000 euro

1 april 2014

Marathonfietsers Willy Op de Beeck en Lizette Rombouts hebben gisteravond een cheque van 27.000 euro overhandigd voor 6 goede doelen, gaande van de buitengewonen basisschook de Sprankel in Mechelen tot SOS-kinderdorpen. De cheque is de sponsoropbrengst van hun 8ste fietsmarathon over 3200 km die ze vorig jaar organiseerden tussen Sint-Katelijne-Waver en Sint-Petersburg. Bekende Vlamingen zoals Andrea Croonenberghs en Kim Gevaert zijn meter van de sponsortocht.

Willy en Lizette krijgen eigen klok in Sint-Petersburg

28 februari 2014

Willy Op de Beeck en Lizette Rombouts die vorig jaar met de fiets van St.-Kat.-Waver naar Sint-Petersburg reden, genieten voortaan eeuwige roem in de Russische grootstad. In het Nederlandse Aarle Rixtel is vandaag een klok gegoten met hun namen op. Die komt in de nieuwe beiaard in de Staatsuniversiteit van Sint-Petersburg waar ook ook de Mathilde hangt, genoemd naar onze koningin, en waar Mechelaar en wereldburger Jo Haazen doceert.

RTV Special: Sint-Petersburg (2)

5 september 2013

Willy en Lizette bleven nu hun fietsmarathon nog een paar dagen in Sint-Petersburg om alle mooie plekjes van de grootstad te leren kennen. Sint-Petersburg heeft een enorme cultuurhistorische waarde en in de Petrus- en Pauluskathedraal bevindt zich een beiaard die ook wel de Vlaamse beiaard wordt genoemd. Mechelaar Jo Haazen is daarvan de grote bezieler en het eiland rond de kathedraal wordt ook het Hazeneiland genoemd.

RTV Special: Sint-Petersburg (1)

3 september 2013

Willy Op de Beeck en Lizette Wouters hebben hun achtste DCM-fietsmarathon voor het goede doel uitgedaan. Ze reden in 26 dagen van St.-Katelijne-Waver naar St.-Petersburg voor het goede doel. In St.-Petersburg werden ze ontvangen door de Belgische Consul-Generaal.

Een geslaagde 8ste DCM-Fietsmarathon

18 augustus 2013

Willy Op de Beeck en zijn vrouw Lizette Rombouts zijn gisteren in het Russische St.-Petersburg op hun koersfiets aangekomen . Ze vertrokken op 23 juli in Sint-Katelijne-Waver voor een fietsmarathon van 3200km. Ze doorkruisten 8 verschillende landen in Europa zoals Litouwen, Letland en Estland. De opbrengst van de DCM-fietsmarathon gaat naar een aantal goede doelen in het Mechelse en ook daarbuiten zoals S.O.S.-kinderdorpen. RTV was er gisteren bij toen Willy en Lizette gisterenn in St.-Petersburg voet aan de grond zetten.

Willy en Lizette met de fiets naar Rusland

23 juli 2013

In Sint-Katelijne-Waver zijn Willy Op de Beeck en zijn vrouw Lizette Rombouts vanmorgen vertrokken voor een 3200 kilometer lange tocht naar Rusland. De twee zullen zo’n 26 dagen onderweg zijn richting Sint-Petersburg.

De 8ste DCM-Fietsmarathon

23 juli 2013

Willy Op de Beeck en echtgenote Lizette Rombouts beginnen vandaag aan hun fietsmarathon van Sint-Katelijne-Waver naar het Russische Sint-Petersburg. De afstand bedraagt maar liefst 3200 km, die ze zullen afleggen in 26 dagen, allemaal voor het goede doel.

Overhandiging cheque van de DCM-Fietsmarathon 2011

31 mei 2012

Overhandiging cheque DCM Fietsmarathon van vorig jaar tijdens de persvoorstelling… wat een bedrag! Chapeau!

De 7de DCM-Fietsmarathon!

4 mei 2012

Willy Op de Beeck & echtgenote Lizette Rombouts fietsen van Sint-Katelijne-Waver/Mechelen liefst 3600km in 28 dagen naar De Noordkaap, het uiterste noorden van Europa in Noorwegen.

Steun onze goede doelen. Storten kan op rekeningnr. 083-3819143-62

Onze Sponsors